Nyheder, vejledning og vedligehold

Herunder

 kan du holde dig opdateret omkring det seneste nye på Karnershøj. Som beboer vil du kunne finde download af ordensreglerne samt vejledning til vedligeholdelse af materialer og inventar i køkken og bad. Klik på det det markerede element for at lære nærmere.

VVS
VVS
VVS
Badeværelse - vægge:
Farve: Joton- Brækket Hvid
Glans: 10
Lofter:
Farve: NCS 0500 N
Glans: 02
Ventilation:
• Generel vejledning
Ventilation:
• Generel vejledning
Ovn
VVS
Lofter:
Farve: NCS 0500 N
Glans: 02
Køkken - vægge:
Farve: Joton - Brækket Hvid
Glans: 10
Gipskasser loft
Farve: NCS 0500 N
Glans:02

Gipskasser i værelser
Farve: Joton - Brækket hvid
Glans: 10

Gulvvarme

Lofter:
Farve: NCS 0500 N
Glans: 02
Stue og værelser- vægge:
Farve: Joton - Brækket Hvid
Glans: 10
Fodlister:
Farve: NCS S0502-Y
Glans: 40
Gerigter:
Farve: NCS S0502-Y
Glans: 4O

SENESTE NYT

Lancering af Karnershøj!

Velkommen til Karnershøj! Du vil fremadrettet kunne søge efter din nye lejlighed i Aalborg på denne hjemmeside. Gå på opdagelse med boligvælgeren, læs om området eller hvis du allerede er beboer, kan du hente vejledning til vedligeholdelse eller ordensreglerne. Rigtig god fornøjelse!

Hvem er vi?

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som du videregiver til os og som vi indsamler om dig i forbindelse med brug af hjemmesiden karnershøj.dk og karnershoej.dk.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik og brugen heraf.

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS
CVR-nr: 39567911
Kong Christians Alle 6 st
9000 Aalborg

Indsamling af oplysninger

De personlysninger vi indsamler på hjemmesiden, er de personlysninger du giver os ved at besøge og navigere rundt på hjemmesiden, eller på anden vis indsender oplysninger til os, i forbindelse med dit besøg.
Vi indsamler kun de data, som er nødvendige for at levere en funktionsdygtig hjemmeside, og anvender kun oplysningerne til formålet beskrevet i denne persondatapolitik. Disse data vil kun blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, dine oplysninger er indsamlet til.

Med grundlag i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, f), jf. Databeskyttelseslovens § 6 stk. 1. logges din IP-adresse og lignende tekniske oplysninger til statistiske og tekniske formål, gennem dit besøg på hjemmesiden. Derudover afgiver du nødvendige oplysninger hvis du ønsker at kontakte os via kontaktformularen, hvis du skriver dig op til at modtage henvendelser, nyhedsbreve eller lign.

Vores indsamling og behandling af oplysninger baseres på dit samtykke, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, a), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.
Tilbagekaldelse af denne samtykke kan til enhver tid ske, hvis du vil frabede dig at modtage fremtid materiale fra os.

Ved at kontakte Aalborg Mægleren vil dine oplysninger blive gemt. Kontakt Aalborg Mægleren, www.ambolig.dk, for at høre nærmere.

Daglig administration sker gennem Komplet Ejendomsadministration. Kontakt Komplet Ejendomsadministration, www.kompletadministration.dk, for at høre nærmere.

Besøgendes kommentarer og navigeren på hjemmesiden kan muligvis blive kontrolleret af trejdeparts sporing indlejret i hjemmesiden, så som automatisk spam-genkendelse tjeneste o.lign.

VIL DU HØRE NÆRMERE?