Oplev dine mange muligheder
Karnershøj herunder

Dansk tegltradition møder moderne arkitektur

De trappeserende bygningskroppe

 

omkranser det grønne fællesareal, der fungerer som områdets hjerterum, med det store bevarede bøgetræ i centrum. Her kan unge, såvel som ældre, boltre sig og nyde roen i læ af bebyggelsen, med et spil Petanque, ophold i pavillionen eller leg på junglestien. De sedum grønne tage, i samspil med rosa cortenstålsflader og trælammeller, samt de mange nuancer af grønt, på de beplantede havearealer, gør bebyggelsen grøn og levende. Den bløde grusbelægning, træets mørke glød, og de rødgyldne tegltyper, skaber en rolig, varm atmosfære, der indbyder til ophold og samvær.

I gårdmiljøet

 finder du petanque-bane, junglesti, pavillion, praktiske depoter, parkering i kælder eller på terræn, og i det høje findes en fælles tagterrasse hvor alle opleve udsigten i ægte penthouse-stemning.

 

Gå på opdagelse i området herunder.

Central plads

Fælles tagterrasse

Petanque-bane

Junglesti

Bålplads

Depotrum og cykelparkering

Pavillion

Altaner langs svalegange

Parkering over terræn

Grønne tage på hele bebyggelsen

Rutsjebane

Have og gårdmiljø

I forlængelse af alle lejligheder har du mulighed for at nyde dit eget udeareal. I bebyggelsen har de skønne stueetager egen terrasse, med private hække, samt adgang ud til de små haver og gårdmiljøet. På grund af det naturlige niveauforskel i terræn vil de nederste boliger i blok A og B have terrasser med direkte adgang til opholdsarealer, junglestien og cykelparkering.

NYD SOLEN I DET HØJE

Der er højt til loftet på Karnershøj! På hele bebyggelsen er den 5. facade begrønnet med sedum, og på højeste punkt, i Blok B, finder du en stor, fælles tagterrase.
Herfra kan du beundre udsigten over lokalområdet, nyde vejret på en varm sommerdag og tage del i fællesskabet med de andre beboer.

Karnershøj passage

Karnershøj er bindeleddet

mellem Samsøgade og Karnersvej, og uanset hvorfra du ankommer, har du let adgang gennem gårdmiljøet via de organisk snoede stiforløb.

Stierne forbinder Samsøgade med Karnersvej, det private med det fælles, og boligerne med det grønne.

Den oprindelige trappepassage fra Karnersvej til Samsøgade er bevaret, og endnu en brostensbelagt trappe opføres i det nordlige hjørne. I det syd-østlige hjørne vil du ligeledes finde en fjerde forbindelse med adgang til cykelparkering samt opholdsarealer.

Hvem er vi?

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som du videregiver til os og som vi indsamler om dig i forbindelse med brug af hjemmesiden karnershøj.dk og karnershoej.dk.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik og brugen heraf.

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS
CVR-nr: 39567911
Kong Christians Alle 6 st
9000 Aalborg

Indsamling af oplysninger

De personlysninger vi indsamler på hjemmesiden, er de personlysninger du giver os ved at besøge og navigere rundt på hjemmesiden, eller på anden vis indsender oplysninger til os, i forbindelse med dit besøg.
Vi indsamler kun de data, som er nødvendige for at levere en funktionsdygtig hjemmeside, og anvender kun oplysningerne til formålet beskrevet i denne persondatapolitik. Disse data vil kun blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, dine oplysninger er indsamlet til.

Med grundlag i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, f), jf. Databeskyttelseslovens § 6 stk. 1. logges din IP-adresse og lignende tekniske oplysninger til statistiske og tekniske formål, gennem dit besøg på hjemmesiden. Derudover afgiver du nødvendige oplysninger hvis du ønsker at kontakte os via kontaktformularen, hvis du skriver dig op til at modtage henvendelser, nyhedsbreve eller lign.

Vores indsamling og behandling af oplysninger baseres på dit samtykke, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, a), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.
Tilbagekaldelse af denne samtykke kan til enhver tid ske, hvis du vil frabede dig at modtage fremtid materiale fra os.

Ved at kontakte Aalborg Mægleren vil dine oplysninger blive gemt. Kontakt Aalborg Mægleren, www.ambolig.dk, for at høre nærmere.

Daglig administration sker gennem Komplet Ejendomsadministration. Kontakt Komplet Ejendomsadministration, www.kompletadministration.dk, for at høre nærmere.

Besøgendes kommentarer og navigeren på hjemmesiden kan muligvis blive kontrolleret af trejdeparts sporing indlejret i hjemmesiden, så som automatisk spam-genkendelse tjeneste o.lign.

VIL DU HØRE NÆRMERE?