Lyse lejligheder,
varierende udsigter,
midt i et grønt åndehul

Med varierende størrelse

 

er der mulighed for at finde netop din drømmebolig, med udsigter mod by, grønt eller gårdmiljø. De 68 boliger spænder fra komfortable 2-værelses lejligheder på 49 – 59m² til rummelige 3-værelses lejligheder på 63 – 67m², alle med tilhørende egne udearealer, i form af altaner og terrasser. Altanerne langs facaden giver de velindrettede boliger en fornemmelse af større rummelighed og et unikt lysindfald.

Med nem elevator adgang til de øvre etager, egner boligerne sig til alle, fra unge studerende såvel som seniorer. Dette øger mangfoldigheden blandt beboerne i alle livets aldre. Derudover er der mulighed for direkte adgang med elevatoren til indendørs parkeringsareal og opvarmede depotrum, hvis du bor i blok A eller B.

SMÅ DETALJER,
HØJ KVALITET

Egegulve med gulvvarme, store vinduer til gulv, moderne Designa køkken med HansGrohe armatur, og selvfølgelig opvaskemaskine. Soveværelser med fantastisk udsigt. Der er tænkt på alle detaljer, og din nye lejlighed møder standarden for ethvert bekvemmeligt hjem. Ventilationsanlæg med varmegenvinding sikrer godt indeklima og lavt energiforbrug. Pollenfiltre sikrer at også allergikere kan sove godt, selvom græsset står i flor.

VELUDNYTTET BADEVÆRELSE I GEDIGNE MATERIALER

Her får du lækre, funktionelle badeværelser, med optimeret udnyttelse af hver kvadratmeter. Gode kvalitetsløsninger i form af HansGrohe armaturer, kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Smukke italienske klinker og fliser, samt Designa skabe. 

 

Med masser af opbevarigsplads under både håndvask og væghængt skab, plus mulighed for hyldereoler, er der plads nok til dig, som ikke vil gå på kompromis.

Boligtyper til ethvert behov

Gå på opdagelse i de forskellige lejlighedsplaner 

og bliv inspireret til spændende indretningsmuligheder i dit kommende hjem.

RUMMELIGE ALTANER,
DIT PUSTERUM

De åbne, indbydende altaner, har værn i transparent glas, kombineret med en gedigen læ-væg, udført i cortenstål og trælameller, som skaber varme og privatsfære.

Altanerne giver desuden en oplevelse af at være integreret i boligerne, som en forlængelse af lejlighedernes areal, så du kan gå direkte fra køkken/alrummet ud i det fri. De lækre altaner på svalegangene giver dig udsigt mod den smukke bevarede bøg og det rolige villakvarter på Karnersvej.

KARNERSHØJ

 er den nye attraktive bydel centralt beliggende på Samsøgade, mellem Universitetsområdet og Aalborg centrum. Vælg din nye bolig ved at klikke herunder.

Hvem er vi?

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som du videregiver til os og som vi indsamler om dig i forbindelse med brug af hjemmesiden karnershøj.dk og karnershoej.dk.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik og brugen heraf.

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS
CVR-nr: 39567911
Kong Christians Alle 6 st
9000 Aalborg

Indsamling af oplysninger

De personlysninger vi indsamler på hjemmesiden, er de personlysninger du giver os ved at besøge og navigere rundt på hjemmesiden, eller på anden vis indsender oplysninger til os, i forbindelse med dit besøg.
Vi indsamler kun de data, som er nødvendige for at levere en funktionsdygtig hjemmeside, og anvender kun oplysningerne til formålet beskrevet i denne persondatapolitik. Disse data vil kun blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, dine oplysninger er indsamlet til.

Med grundlag i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, f), jf. Databeskyttelseslovens § 6 stk. 1. logges din IP-adresse og lignende tekniske oplysninger til statistiske og tekniske formål, gennem dit besøg på hjemmesiden. Derudover afgiver du nødvendige oplysninger hvis du ønsker at kontakte os via kontaktformularen, hvis du skriver dig op til at modtage henvendelser, nyhedsbreve eller lign.

Vores indsamling og behandling af oplysninger baseres på dit samtykke, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, a), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.
Tilbagekaldelse af denne samtykke kan til enhver tid ske, hvis du vil frabede dig at modtage fremtid materiale fra os.

Ved at kontakte Aalborg Mægleren vil dine oplysninger blive gemt. Kontakt Aalborg Mægleren, www.ambolig.dk, for at høre nærmere.

Daglig administration sker gennem Komplet Ejendomsadministration. Kontakt Komplet Ejendomsadministration, www.kompletadministration.dk, for at høre nærmere.

Besøgendes kommentarer og navigeren på hjemmesiden kan muligvis blive kontrolleret af trejdeparts sporing indlejret i hjemmesiden, så som automatisk spam-genkendelse tjeneste o.lign.

VIL DU HØRE NÆRMERE?