Grøn oase tæt på centrum,
banegård og universitetet
Grøn oase tæt på centrum,
banegård og universitetet

På Karnershøj finder du det meste.  

Naboskab, fællesarealer og private terrasser, samtidig med, at du er tæt på det hele. Beliggende i Øgadekvarteret, nær Aalborg C, langs samsøgade og den kommende super-cykelsti, har du mulighed for hurtigt at komme frem mellem universitetet og midtbyen, samt underholdning og indkøb. Nyd solen i den åbne karré, byd venner og familie på et spil petanque, eller til leg på junglestien for de mindste, alt sammen på de grønne fællesarealer. Bålpladsen og den overdækkede pavillion giver også rig mulighed for ophold og afslapning.

 

Centralt placeret

i Aalborg giver Karnershøj hurtig adgang til indkøbsmulighederne på Eternitten, naturen på Golfparken eller Øster Anlæg, Aalborg Universitet eller centrum.

 

Her på kortet kan du se udvalgte, nærliggende attraktioner samt fire korte ruter.

 

Klik på en af de fire destinationer på kortet, for at komme med på turen.

Korte distancer, central beliggenhed

Karnershøj 

er den nye, spirende bydel i Aalborg med lang historisk  og kulturel betydning for byen. Du finder flere grønne områder i kort afstand. Gå en tur rundt om søen i Østre Anlæg, en tur i skoven i Golfparken eller nyd udsigten hen over Aalborg fra Signalbakken.
Er du mere til kulturoplevelser finder du både Nordisk Film biografer, Nordkraft og Musikkens Hus i gåafstand. Tag en tur langs havnefronten og slut af med shopping i gågaden eller på Nytorv.

Hvem er vi?

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som du videregiver til os og som vi indsamler om dig i forbindelse med brug af hjemmesiden karnershøj.dk og karnershoej.dk.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik og brugen heraf.

Ejendomsselskabet Samsøgade, Aalborg ApS
CVR-nr: 39567911
Kong Christians Alle 6 st
9000 Aalborg

Indsamling af oplysninger

De personlysninger vi indsamler på hjemmesiden, er de personlysninger du giver os ved at besøge og navigere rundt på hjemmesiden, eller på anden vis indsender oplysninger til os, i forbindelse med dit besøg.
Vi indsamler kun de data, som er nødvendige for at levere en funktionsdygtig hjemmeside, og anvender kun oplysningerne til formålet beskrevet i denne persondatapolitik. Disse data vil kun blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, dine oplysninger er indsamlet til.

Med grundlag i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, f), jf. Databeskyttelseslovens § 6 stk. 1. logges din IP-adresse og lignende tekniske oplysninger til statistiske og tekniske formål, gennem dit besøg på hjemmesiden. Derudover afgiver du nødvendige oplysninger hvis du ønsker at kontakte os via kontaktformularen, hvis du skriver dig op til at modtage henvendelser, nyhedsbreve eller lign.

Vores indsamling og behandling af oplysninger baseres på dit samtykke, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, a), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1.
Tilbagekaldelse af denne samtykke kan til enhver tid ske, hvis du vil frabede dig at modtage fremtid materiale fra os.

Ved at kontakte Aalborg Mægleren vil dine oplysninger blive gemt. Kontakt Aalborg Mægleren, www.ambolig.dk, for at høre nærmere.

Daglig administration sker gennem Komplet Ejendomsadministration. Kontakt Komplet Ejendomsadministration, www.kompletadministration.dk, for at høre nærmere.

Besøgendes kommentarer og navigeren på hjemmesiden kan muligvis blive kontrolleret af trejdeparts sporing indlejret i hjemmesiden, så som automatisk spam-genkendelse tjeneste o.lign.

VIL DU HØRE NÆRMERE?